De Blide - SOKA

Introductie

De Blide is een woonzorgcentrum in Terneuzen. Het maakt onderdeel uit van SOKA, ofwel Stichting Ouderenzorg Kanaalzone. De Blide biedt vele diensten: wooncomfort, zorg, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning. Maar ook dagverzorging en zorg aan huis in de aanleunwoningen en in de wijk. Enthousiaste en professionele medewerkers en vrijwilligers staan voor iedereen klaar. Zij zorgen ervoor dat mensen op een fijne manier in Terneuzen kunnen blijven wonen.

Bij onze verzorgingshuiszorg staat de kwaliteit van zorg centraal. Onze doelstelling is het verlenen van een compleet pakket van wonen, zorg en ondersteunende diensten aan ouderen die niet meer in staat zijn om zelf de regie over hun leven te voeren. In het verlenen van zorg staan de zelfstandigheid en het zelfbeschikkingsrecht van de cliŽnt centraal. Dit betekent dat de cliŽnt zelf richting geeft aan het zorgproces en hierin eigen keuzes kan maken. Een respectvolle bejegening waarbij mensen zichzelf kunnen en mogen zijn, staat hoog in het vaandel.

De Blide heeft intramurale verzorgingshuisappartementen, een verpleegunit en extramurale zorgappartementen.

Werken bij De Blide

Medewerkers en vrijwilligers

Werken bij SOKA, dat is werken bij een niet al te grote organisatie met veel leuke collega's en veel mogelijkheden. Het is tegelijkertijd ook zelfstandig werken voor veel verschillende mensen.

Iets voor elkaar betekenen, een flexibele opstelling, een prettige omgang en rekening met elkaar houden zijn kernbegrippen.

De verzorging van de clinten eist veel inzicht, kennis, tact en verantwoordelijkheidsgevoel. Alle medewerkers hebben daarom een gerichte opleiding gevolgd. Verder gelden diverse protocollen, kwaliteitsafspraken en afspraken over de manier waarop we met onze clinten omgaan. Er wordt hard gewerkt aan zeer goede zorg- en dienstverlening.

Leren bij De Blide

Kies voor een opleiding in De Blide, omdat De Blide zorgt voor de toekomst van de jongeren van nu en voor de ouderen van later. Dit kan alleen met goed geschoold personeel. Wij zijn een erkend leerbedrijf met op iedere locatie een praktijkopleider en een werkbegeleider.

Ligging en bereikbaarheid

De Blide ligt in Terneuzen-Zuid en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Extra informatie

Postadres
De Blide
Postbus 185
4530 AD Terneuzen

Bezoekadres
De Blide
Alberdingk Thijmstraat 1
4532 CZ Terneuzen

Contactgegevens
P.Huijzers
E-mail:
Website: http://www.deblide.nl
Telefoon: 0115 - 642800
Fax: 0115 - 69 56 11