tanteLouise - Vivensis

Introductie

Stichting tanteLouise-Vivensis biedt kwalitatief hoogwaardige zorg-op-maat in westelijk Brabant; binnen een werkgebied dat zich bevindt in de gemeenten Woensdrecht (Putte, Huijbergen, Hoogerheide en Woensdrecht), Bergen op Zoom (Halsteren, Lepelstraat en Bergen op Zoom) en Steenbergen (Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, de Heen, Kruisland, De Welberg en Steenbergen.

 

Onze visie op zorg gaat verder dan alleen goed zorgen voor onze klanten. Als organisatie willen we vooral "van zorg naar service" gaan. Wij zijn van mening dat we alleen dan echt meerwaarde leveren.

Als dé aanbieder van zorg bouwen wij de traditionele verzorging binnen de muren van zorginstellingen af. In plaats daarvan bieden wij een totaalpakket waarmee ouderen zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden. Denk hierbij aan verpleging en verzorging thuis of in een van onze (kleinschalige) woonvoorzieningen, de uitleen van hulpmiddelen, personenalarmering en maaltijdvoorziening. Kwaliteit van leven is belangrijker dan kwaliteit van zorg. Niet de mogelijkheden van de organisatie, maar de wensen en behoeften van onze klanten zijn bepalend voor de inhoud en de organisatie van ons aanbod. Van binnen de muren naar buiten de muren en van grootschalige zorg naar kleinschalige dienstverlening en woonvormen. Woonvormen zoveel mogelijk ondergebracht in of in de buurt van multifunctionele woonzorgcentra vormen de kern van onze zorg. Daarnaast bieden we gerichte herstelprogramma's of specifieke opvang en begeleiding na een ziekenhuisopname. Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening en (zorg) locaties op onze website.

Werken bij tanteLouise - Vivensis

Werken bij tanteLouise-Vivensis betekent, werken in een prettige werkomgeving, waarbij het ontwikkelen van medewerkers en het ontwikkelen van de organisatie centraal staan. Vanuit ieders eigen verantwoordelijk dragen medewerkers bij aan dit ontwikkelproces, waarbij de zorgvisie van tanteLouise-Vivensis centraal staat.

Leren bij tanteLouise - Vivensis

Kiezen voor een opleiding bij tanteLouise-Vivensis , is kiezen voor:  een duidelijke stap naar groei in je carrière. Met behulp van een werkbegeleid(st)er leer je stap voor stap het vak van verzorgende of verpleegkundige. Periodiek worden je vorderingen vastgelegd en persoonlijk met je besproken, waarbij aandacht wordt gegeven aan je persoonlijke leerdoelen en mogelijkheden.

Ook stagiaires zijn van harte welkom! TanteLouise-Vivensis stelt haar deuren open voor stagiaires, niet alléén op het gebied van zorg, maar ook voor andere disciplines zoals financiën, facilitaire dienstverlening, voeding en personeel en organisatie.

 

Binnen de gehele organisatie is het mogelijk opleidingen te volgen, indien het relevant is voor de functie en/of functie-uitoefening.Specifiek worden er opleidingen verzorgt voor bij-/nascholing voor alle functies binnen de organisatie, indien dit nodig is voor de uitoefening van de functie. tanteLouise heeft een aparte afdeling opleidingen.

Ligging en bereikbaarheid

Het hoofdkantoor van tanteLouise-Vivensis is gevestigd aan het Boerenverdriet 18, 4613 AK Bergen op Zoom. Voor adresgegevens van alle locaties verwijzen wij u naar onze website: http://www.tantelouise-vivensis.nl/

Extra informatie

Vrijwilligerswerk

Dagelijks zijn binnen de elf locaties van tanteLouise-Vivensis bijna 750 vrijwilligers in de weer. Zij geven net dat beetje extra warmte aan onze cliënten. Bovendien brengen zij de buitenwereld binnen de muren en helpen zij om ervoor te zorgen dat de bewoners kunnen genieten van de seizoenen, door een wandeling of iets te drinken op een terrasje. TanteLouise-Vivensis ziet vrijwilligers als volwaardige partner in de zorg. Zij maakt afspraken met hen en biedt zo nodig scholing aan. De stichting houdt rekening met de belangstelling, de achtergrond, persoonlijke kwaliteiten en de kennis van de vrijwilligers. Bij tanteLouise-Vivensis hebben vrijwilligers een zeer ruime keuze in wat ze samen met cliënten kunnen ondernemen.

Vragen over vrijwilligerswerk kunt u stellen bij Connie Zagers of Ali Witvliet. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0164-713300

 

 

Berichten

  Postadres
  tanteLouise - Vivensis
  Postbus 73
  4600 AB Bergen op Zoom

  Bezoekadres
  tanteLouise - Vivensis
  Boerenverdriet 18
  4613 AK Bergen op Zoom

  Contactgegevens
  Janneke Voetman
  E-mail:
  Website: http://www.tantelouise-vivensis.nl
  Telefoon: 0164 - 713300
  Fax: 0164 - 713301