Vrijwilligerswerk

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Overige


Functiegebied:

Maatschappelijk / sociaal cultureel werk


Uren:

In overleg


Werkveld:

Verpleging en verzorging


Contactgegevens

Adres:

Zorggroep Ter Weel

Joannaplantsoen 1

4462AV Goes

Nederland


Postadres:

Joannaplantsoen 1

4462AV Goes

Nederland


0113654055


www.terweel.nl

Vrijwilligerswerknummer:

VR20191118029

Vrijwilligers voor een rondje Beweegtuin

Zorggroep Ter Weel - Zorggroep Ter Weel - Goes

Einddatum: dinsdag 31 december 2019

Functieomschrijving

Voor het vrijwilligersteam van onze woonzorgcentra Ter Weel Goes en St Maarten in de Groe, zijn wij per direct op zoek naar

Vrijwilligers voor een rondje Beweegtuin 

Wij zoeken enthousiaste en vitale vrijwilligers met sportieve aanleg (die zich niet laten terugschrikken door minder mooi weer), die het leuk vinden om buiten met de cliënten van onze woonzorgcentra de mogelijkheden te benutten van onze beweegtuin.

Wij verwachten dat de vrijwilligers affiniteit hebben met het buiten bezig zijn met de mogelijkheden tot bewegen in onze beweegtuin, fysiek in staat zijn een rolstoel te duwen en de (rolstoelgebonden) cliënt te helpen bij het bewegen. Dagen en tijden in overleg.JOUW BAGAGE
Ben jij de gastvrije, proactieve en flexibele vrijwilliger die we zoeken? Ben je in staat om een rolstoel te duwen? Vind je het leuk om de dag-invulling van onze gasten kleur te geven? Meld je dan nu aan!HERKEN JE JEZELF?
Kijk snel op onze website http://www.terweel.nl/vacatures of neem contact op met Aad van Liere, coördinator vrijwilligers & welzijn, telnr 06-21145821 of per mail: aad.van.liere@terweel.nl.

Algemene informatie over Ter Weel vind je op www.terweel.nl.