Hoe groot is het bereik van ZZ.nl?

ZZ.nl heeft maandelijks gemiddeld zo’n 45.000 bezoekers. Vacatures van bij Viazorg aangesloten organisaties worden daarnaast getwitterd (@wwwZZnl) en automatisch doorgeplaatst naar ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl en zeeuwsevacaturebank.nl (alleen vacatures in Zeeland) en op verzoek naar UWV. Deze service is voor bij Viazorg aangesloten organisaties en brengt geen extra kosten met zich mee. Daarnaast worden alle vacatures die op ZZ.nl geplaatst worden automatisch doorgeplaatst naar de vacaturebank van ZeelandNet

Let op: wil je een wijziging aanbrengen in een vacature, zorg er dan voor dat je dit doet bij de bron. Doorgeplaatste vacatures worden ieder uur gesynchroniseerd, dus eventueel gemaakte wijzigingen kunnen verloren gaan als je deze niet op de juiste plek aanpast. 

 

Wie mogen er vacatures plaatsen op ZZ.nl?

Bij Viazorg aangesloten organisaties mogen gratis en onbeperkt vacatures plaatsen. Klik hier voor meer informatie over aansluiten. Alleen werkgevers in zorg en welzijn (inclusief zorg- en welzijnsopleiders) met locaties in Zeeland kunnen aansluiten bij Viazorg. 

Vanaf 1 januari 2019 is het voor aangesloten organisaties alleen nog mogelijk om kosteloos vacatures te plaatsen voor medewerkers die in dienst worden genomen en voor vrijwilligers. Vacatures voor ZZP-ers kunnen worden geplaatst tegen het tarief voor vacatureplaatsingen door niet-aangesloten organisaties

 

Hoe weet ik of mijn organisatie is aangesloten bij Viazorg?

Alle aangesloten organisaties zijn zichtbaar in het organisatieoverzicht. Staat jouw organisatie hier niet bij, dan is jouw organisatie waarschijnlijk niet aangesloten. Bij twijfel, neem contact op met ons via zz@viazorg.nl of 0113-250073.

 

Mijn organisatie is niet aangesloten bij Viazorg, kan ik ook een vacature plaatsen op ZZ.nl?

Ja dat kan! Niet-aangesloten (zorg- en welzijns)organisaties kunnen tegen een schappelijk tarief (vrijwilligers)vacatures plaatsen. Klik hier voor de voorwaarden en tarieven. Het is uiteraard ook mogelijk om aan te sluiten bij Viazorg.

 

Mijn organisatie is nog niet aangesloten bij Viazorg, hoe kan ik aansluiten?

Kijk voor meer informatie en tarieven op viazorg.nl/over-viazorg/aansluiten of neem contact op met het secretariaat van Viazorg via info@viazorg.nl of 0113-250073.

 

Mijn organisatie heeft een account op ZZ.nl, maar ik weet mijn gebruikersnaam niet meer, wat nu?

Neem contact met ons op via zz@viazorg.nl of 0113-250073 om je gebruikersnaam op te vragen.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm van het werkgeverspunt vind je de optie ‘Wachtwoord vergeten?’. Wanneer je hier het e-mailadres van je bestaande account invult en klikt op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’ ontvang je een mail met een link in je mailbox. Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Let op, deze link is maximaal 1 uur geldig.

 

Kan er een automatische koppeling worden ingesteld tussen mijn eigen recruitmentsysteem en ZZ.nl, zodat ik mijn vacatures maar eenmaal hoef aan te maken?

Ja dat kan! ZZ.nl stelt gratis een API beschikbaar waarmee een koppeling tussen het eigen recruitmentsysteem en ZZ.nl kan worden gerealiseerd. Interesse? Stuur dan een e-mail naar api@zz.nl

 

Hoe maak ik een account in het werkgeverspunt aan?

De meeste aangesloten organisaties hebben al een account op ZZ.nl. Mail naar zz@viazorg.nl om je gebruikersnaam op te vragen. Nieuw aangesloten organisaties maken een account aan via https://www.zz.nl/aanmelden/aanmelden-bedrijf.html

Niet-aangesloten organisaties maken een account aan via https://www.zz.nl/aanmelden/aanmelden-nietaangeslotenbedrijf.html.

 

Is het mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan een account?

Ja dat kan! Het is ook mogelijk om deze gebruikers verschillende rechten toe te kennen. Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

 

Hoe plaats ik een (vrijwilligerswerk)vacature op ZZ.nl?

Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

 

Hoe lang blijft mijn vacature op ZZ.nl staan?

Aangesloten werkgevers kunnen per vacature een vervaldatum van maximaal 2 maanden instellen. We hebben deze maximale termijn ingesteld om vervuiling van de database tegen te gaan. Is de vacature na 2 maanden nog niet vervuld? Dan kun je de vacature gratis verlengen.
Niet-aangesloten werkgevers betalen een vast tarief per 30 dagen. Is de vacature na deze termijn nog niet vervuld? Dan kan de vacature voor een gereduceerd tarief met 30 dagen worden verlengd. Klik hier voor de voorwaarden en tarieven.

 

Hoe verleng ik een vacature?

Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

 

Hoe kan ik zien hoeveel sollicitanten er op mijn vacature hebben gereageerd?

Hoe je dit kunt zien lees je in de handleiding

 

Hoe gaat de betaling van een vacatureplaatsing van een niet-aangesloten organisatie in zijn werk?

Bij het aanmaken van een account voor niet-aangesloten werkgevers, heb je een e-mailadres voor factuur ingevuld. Je ontvangt binnen 1-2 weken een factuur op dit e-mailadres.

 

Is het mogelijk om te adverteren op ZZ.nl?

Ja, het is mogelijk om (tijdelijk) een banner te plaatsen tegen een voordelig tarief. Deze banner kun je bijvoorbeeld gebruiken om een (extra) oproep te doen voor vakantiekrachten of om een bepaald project onder de aandacht te brengen.

Informeer naar de mogelijkheden via zz@viazorg.nl of bel naar Viazorg 0113 – 25 00 73.

 

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

Mail naar zz@viazorg.nl of bel 0113-250073.