Hoe meld ik me aan voor de jobalert van ZZ.nl

Klik rechtsboven op ‘aanmelden’ en vervolgens op ‘aanmelden werkzoekende’ om een account aan te maken. Vul je gegevens in en zorg dat het vakje ‘E-mail mij job alerts’ aangevinkt staat. Heb je al een account? Log dan eerst in en klik vervolgens op ‘Account’ om hier het vakje ‘E-mail mij job alerts’ aan te vinken.

 

Hoe meld ik me af voor de job alert van ZZ.nl?

Log in op je account op ZZ.nl. Ga naar 'Account'. Bij ‘Gegevens wijzigen’ kun je de optie ‘E-mail mij job alerts’ uitvinken.

 

Hoe vind ik vacatures van één specifieke werkgever?

Klik boven in de balk op 'Organisaties' en zoek je organisatie van je keuze. Onderaan de organisatiepagina staan alle actuele openstaande vacatures van de betreffende organisatie.

 

Hoe kan ik online solliciteren via ZZ.nl?

Bij iedere vacature vind je een ‘Solliciteer’ knop. Vul het contactformulier in, voeg je CV en motivatiebrief toe en klik op ‘Verstuur’. Je sollicitatie wordt direct doorgestuurd naar de betreffende werkgever.

 

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief van ZZ.nl?

Wanneer je een account aanmaakt op ZZ.nl kun je hier direct de optie aanvinken voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Geen account, maar wel de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via deze link.

 

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief van ZZ.nl?

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je dan af door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. 

Heb je een account op ZZ.nl? Log dan in op je account. Ga naar 'Account' en ‘Gegevens wijzigen’ de optie ‘Ik ontvang graag de nieuwsbrief’ uitvinken.

 

Hoe verwijder ik mijn account?

Wil je je volledige account verwijderen? Ga dan naar 'Account' en klik op 'Ik wil mijn account verwijderen'. Let op: dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

 

Ik heb een (inhoudelijke) vraag over een vacature. Aan wie kan ik deze stellen?

Neem contact op met de werkgever die de vacature heeft geplaatst. De contactgegevens staan vermeld op de vacaturepagina.

 

Ik zoek een opleidingsplaats. Waar kan ik deze vinden?

Je kunt de vacatures filteren door onder het kopje ‘Dienstverband’ de optie ‘Opleidingsplaats’ aan te vinken of door op de link Opleidingsplaatsen in de rode balk onder aan de pagina te klikken.

 

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

Mail naar zz@viazorg.nl of bel 0113-250073.