maandag 20 juli 2020

Bekijk studiekeuze-hulp filmpjes van Ambassadeurs van de Zorg

Weet jij al wat je wilt studeren of moet je nog een studiekeuze maken? Twijfel je of zorg en welzijn iets voor jou is? De Ambassadeurs van de Zorg gaan normaal gesproken langs middelbare scholen om voorlichtingen te geven over hoe het is om te werken in zorg en welzijn. Tijdens de corona crisis kon dat even niet en hebben zij hun verhaal voor de camera verteld.

Check hier de filmpjes van de Ambassadeurs van de Zorg

 

Sanne en Safaa

Sanne werkt voor meerdere werkgevers en vertelt dat geen dag hetzelfde is. Safaa neemt je mee in haar studie: van MBO Verzorgende IG tot HBO verpleegkunde. Wat vindt ze moeilijk aan haar studie en wat vindt ze leuk?

 

Bente en Meike

Wat denk jij dat Bente het lastigst vindt aan werken als welzijnswerker in de ouderenzorg? Wat doe je als zorgtechnoloog? En hoe kom je precies bij een beroep als wijkverpleegkundige terecht? Meike en Bente beantwoorden al deze vragen.

 

Nikita en Luara

Hoe ga je om met mensen die psychische hulp nodig hebben? Luara studeert hbo Social Work en werkt in de geestelijke gezondheidszorg en vertelt hier meer over. Nikita werkt als zzp’er in de zorg en kan met al haar ervaring in verschillende organisaties goed vertellen wat je nu precies nodig hebt om in de sector te werken. 

 

Meer weten?

Bekijk www.youchooz.nl om te kijken welk type baan bij jou past.