dinsdag 30 maart 2021

Online Ontdekdezorg week trekt ruim 51.000 geïnteresseerden

De Ontdekdezorg week van 22 t/m 27 maart vond vanwege het coronavirus volledig digitaal plaats. Dit bleek geen probleem voor bezoekers. Integendeel: met ruim 51.000 unieke bezoekers op de campagnewebsite kan de organisatie tevreden terugkijken op een geslaagde campagne.

Samen organiseerden deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties bijna 900 online activiteiten. Bezoekers konden ook direct bij werkgevers rondkijken en in contact komen via de Ontdekdezorg markt waar bijna 800 organisaties zich presenteerden. Kroon op het werk was de betrokkenheid van H.M. Koningin Máxima. Zij sprak met vier zij-instromers in zorg en welzijn en riep mensen die geïnteresseerd zijn in de sector om zich erin te verdiepen. Bekijk het gesprek >>

De Ontdekdezorg week werd dit jaar voor de 9e keer georganiseerd en heeft als doel om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor zorg en welzijn. De Ontdekdezorg week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties zorg en welzijn die samenwerken in RegioPlus. De volgende editie van de Ontdekdezorg week vindt plaats van 14 t/m 19 maart 2022. Voor meer informatie, kijk op ontdekdezorg.nl/week.

Bekijk de opening van Ontdekdezorg Week >>
Landelijke webinars terug kijken >>

 

Zeeuwse Ontdekdezorg week krant

In de Ontdekdezorg week krant staan inspirerende verhalen van Zeeuwen die werken of leren in de zorg- en welzijnssector. Lees 'm hier.

 

Sterk in je werk

Ook geïnteresseerd in zorg en welzijn? Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken of al binnen de zorg en welzijn werkt en wil praten over zijn of haar loopbaan. Sterk in je werk is een gratis programma en de gesprekken vinden plaats bij jou in de buurt, of online. Meer informatie vind je op www.sterkinjewerk.nl.