woensdag 28 juli 2021

Influencers en Ambassadeurs van de Zorg gezocht!

Jouw werk in de zorg en welzijn is onmisbaar! En ook mooi, belangrijk en druk. De komende jaren hebben steeds meer mensen zorg nodig en hebben we nog veel meer mensen nodig zoals jij! Help je mee?

Studeer en/of werk jij in de zorg en welzijn?

Wil jij anderen laten zien hoe mooi en belangrijk het is om te werken in de zorg? Scholieren vertellen over jouw passie en drijfveren binnen je werk of studie? Meld je dan aan als Ambassadeur van de Zorg! Samen met andere ambassadeurs ga je bij middelbare scholen langs om te vertellen wat werken in de zorg en welzijn inhoudt. Je maakt ze enthousiast over wat er allemaal kan met een zorg- of welzijnsopleiding! Leerlingen vertel je over de veelzijdigheid van jouw opleiding en (toekomstig) werk. Meer informatie in de flyer.

Bekijk de flyer

Word influencer

Meld je aan om naast ambassadeur ook influencer te worden! Je krijgt dan een extra verdiepende training over de tips en trics om jezelf als ambassadeur online te profileren. Je levert tijdens het project content voor social media (vlogs, blogs, etc.) en bent beschikbaar voor maatwerk binnen het project zoals evenementen, beurzen en bijeenkomsten.

Aanmelden

Meld je aan als Ambassadeur van de Zorg en/of influencer door je contactgegevens en een korte motivatie te sturen naar avdz@cnvjongeren.nl. Meer informatie vind je op www.ambassadeursvandezorg.nl en via 030-7511850.