dinsdag 26 september 2023

Save the date: Dare2Care festival

Geen kraampjes waar flyers uitgedeeld worden maar door leuke activiteiten ervaren wat werken in zorg en welzijn is. Van een levensgrote versie van Dokter Bibber tot een uitdagende escaperoom. De belevenistafel bied je de kans om in contact te komen met cliënten, terwijl het kleurrijke Rad van Fortuin leuke verrassingen onthult.
 
Op 11 oktober organiseren Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties het Dare2Care Festival in De Lasloods! Dit om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. 

Of je nu een scholier, herintreder of zij-instromer bent, het Dare2Care Festival is voor iedereen die geïnteresseerd is in de zorg- en welzijnssector. Door verschillende activiteiten kan je kennismaken met zorgorganisaties en het werk in zorg en welzijn. Vrijwel alle sectoren in zorg en welzijn zijn vertegenwoordigd: Ggz, ziekenhuis, VVT, gehandicaptenzorg, kind & kraam, jeugdzorg, maatschappelijke zorg en onderwijs. Ook Sterk in je Werk en de Innovatiebus zijn aanwezig!

Ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en onderwijsinstellingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals en doe indrukken op! Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen.

Waar? De Lasloods Vlissingen
Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in werken of leren in zorg en welzijn
Gratis toegang!

Route en parkeren

Tweede Binnenhavenweg 8, Vlissingen

De Lasloods is vanaf de snelweg A58 eenvoudig te bereiken. Ga aan eind van de A58 bij de stoplichten linksaf richting Havens, ga over het spoor rechtsaf en ga dan ná de bushalte maar vóór de brug linksaf. Rechts naast 't Smoske sla je de weg in naar De Lasloods toe. 

In de directe omgeving van de Lasloods is volop (gratis) parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Vanaf NS station Vlissingen is het ongeveer vijf minuten lopen en buslijnen 56 en 58 stoppen vlak voor de deur (halte Prins Hendrikweg).