Ontdekdezorg

Heb jij interesse in werken of leren in de zorg? Ontdek jouw mogelijkheden binnen zorg en welzijn #Ontdekdezorg. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats bij zorg- en welzijnsorganisaties. Oriënteer je, krijg antwoord op al je vragen en maak (digitaal) kennis met organisaties bij jou in de buurt! 

 

 

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van ZZ.nl en ontvang 3-4 keer per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox.

Doe mee met de online zesdaagse!

Denk je aan werken in zorg en welzijn, maar heb je eigenlijk nog geen idee wat de mogelijkheden zijn? Doe dan gratis mee met de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.

 

Ontdek de Zorg week dit jaar in oktober!

woensdag 15 maart 2023

Ontdek de Zorg week dit jaar in oktober!

In 2023 is er geen landelijke Ontdek de Zorgweek meer in maart. Deze beslissing is genomen omdat men landelijk merkte dat de doelstellingen niet behaald worden op het gebied van meer instroom van herintreders en zij-instromers. Daarom is er in oktober 2022 besloten om in 2023 het jaar rond campagne te voeren onder de noemer Ontdek de Zorg.
I DO CARE! Passie voor de zorg, verdwijnt nooit

woensdag 08 december 2021

I DO CARE! Passie voor de zorg, verdwijnt nooit

Marylou is zorgvernieuwer bij Viazorg met een verpleegkundige achtergrond. Afgelopen jaar maakte ze de keuze om uit de directe zorg te stappen en haar bijdrage aan de zorg op een andere manier aan te vliegen. Namelijk het ‘anders’ organiseren van de zorg voor de toekomst o.a. met behulp van zorgtechnologie. Maar de zorg heeft groot tekort aan zorgpersoneel, dus na het eerste belletje of ze nog wat kan betekenen in de directe zorg hoefde ze niet lang na te denken.
 
Een kijkje in de week van zorgvernieuwer Anne-Floor

dinsdag 23 november 2021

Een kijkje in de week van zorgvernieuwer Anne-Floor

​​​​​​​Zorgvernieuwer Anne-Floor helpt Zeeuwse zorgorganisaties met het in gebruik nemen van de Smart Glasses, Wolk en/of Momo BedSense. Dit doet ze samen met projectleiders, zorgmedewerkers en beleidsadviseurs van de organisatie.