Ontdekdezorg

Heb jij interesse in werken of leren in de zorg? Ontdek jouw mogelijkheden binnen zorg en welzijn. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats bij zorg- en welzijnsorganisaties. Oriënteer je, krijg antwoord op al je vragen en maak kennis met organisaties bij jou in de buurt! 

 

 

Wil jij (weer) werken in zorg en welzijn? Ontdek jouw mogelijkheden!

Al meer dan 50.000 deelnemers hebben zich aangemeld voor de hulp van de Sterk in je werk-coaches. Net als jij werken zij of willen zij (weer) werken in zorg en welzijn. De loopbaancoach helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waar je gelukkig van wordt. Zodat jij je talenten en ervaring kunt (blijven) inzetten in werk dat bij je past. Zodat jij je sterk in je werk voelt. Zorg goed voor jezelf. Gun jezelf een loopbaancoach!
 

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van ZZ.nl en ontvang 3-4 keer per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox.

Save the date: Dare2Care festival

dinsdag 26 september 2023

Save the date: Dare2Care festival

Geen kraampjes waar flyers uitgedeeld worden maar door leuke activiteiten ervaren wat werken in zorg en welzijn is. Van een levensgrote versie van Dokter Bibber tot een uitdagende escaperoom. De belevenistafel bied je de kans om in contact te komen met cliënten, terwijl het kleurrijke Rad van Fortuin leuke verrassingen onthult.
Online zesdaagse voor meer werkgeluk

woensdag 20 september 2023

Online zesdaagse voor meer werkgeluk

Het is goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Je kun je nu gratis aanmelden voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 16 t/m 21 oktober.
I DO CARE! Passie voor de zorg, verdwijnt nooit

woensdag 08 december 2021

I DO CARE! Passie voor de zorg, verdwijnt nooit

Marylou is zorgvernieuwer bij Viazorg met een verpleegkundige achtergrond. Afgelopen jaar maakte ze de keuze om uit de directe zorg te stappen en haar bijdrage aan de zorg op een andere manier aan te vliegen. Namelijk het ‘anders’ organiseren van de zorg voor de toekomst o.a. met behulp van zorgtechnologie. Maar de zorg heeft groot tekort aan zorgpersoneel, dus na het eerste belletje of ze nog wat kan betekenen in de directe zorg hoefde ze niet lang na te denken.