Zien we je ook volgend jaar bij Ontdekdezorg week 2022?

De Ontdekdezorg week van 22 t/m 27 maart vond vanwege het coronavirus volledig digitaal plaats. Dit bleek geen probleem voor bezoekers. Integendeel: met ruim 51.000 unieke bezoekers op de campagnewebsite kan de organisatie tevreden terugkijken op een geslaagde campagne. De volgende editie van de Ontdekdezorg week vindt plaats van 14 t/m 19 maart 2022. 

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van ZZ.nl en ontvang 3-4 keer per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox.

Een gratis loopbaancoach!

Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou!

Online zesdaagse zorg voor je loopbaan

maandag 30 augustus 2021

Online zesdaagse zorg voor je loopbaan

Het is goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Je kun je nu gratis aanmelden voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 13 t/m 18 september.

Influencers en Ambassadeurs van de Zorg gezocht!

woensdag 28 juli 2021

Influencers en Ambassadeurs van de Zorg gezocht!

Jouw werk in de zorg en welzijn is onmisbaar! En ook mooi, belangrijk en druk. De komende jaren hebben steeds meer mensen zorg nodig en hebben we nog veel meer mensen nodig zoals jij! Help je mee?

40.000 mensen kiezen voor Zorg en Welzijn met loopbaantraject Sterk in je werk

donderdag 22 juli 2021

40.000 mensen kiezen voor Zorg en Welzijn met loopbaantraject Sterk in je werk

Goede medewerkers zijn voor de sector Zorg en Welzijn hard nodig. De coronacrisis heeft het nog duidelijker gemaakt. Ook Viazorg uit Goes heeft dat gemerkt. Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een loopbaantraject voor mensen die in Zorg en Welzijn willen (blijven) werken. Dit project wordt verzorgd door samenwerkingsverband RegioPlus waaronder Viazorg en werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn. Op 8 juli kreeg Sterk in je werk de 40.000e aanmelder binnen sinds de start in 2016.