Martha Flora

Contactgegevens

Bezoekadres:

Martha Flora

Westwal 83

4461CN Goes

Nederland


Postadres:

Westwal 83

4461CN

Nederland


0621639492


www.marthaflora.nl
Aangesloten werkgever

Martha Flora

5 april 2022 is onze locatie in Goes geopend! Martha Flora Goes biedt de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele zorgstudio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteieten die de basis vormen van onze dementiezorg. Deze locatie wordt gevestigd in een prachtig pand aan de Westwal met een ruime tuin, net buiten het centrum van Goes.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers écht de tijd voor u hebben. Daarom werken we met meer medewerkers dan veel andere verpleeghuizen. Wij bieden meer dan basiszorg. Onze medewerkers verdiepen zich in uw persoonlijkheid, zijn op de hoogte van uw wensen en weten wat voor u het leven de moeite waard maakt. Ze verplaatsen zich zo goed mogelijk in uw belevingswereld. En ook uw naasten kennen ze goed. Kortom: ze bouwen een echte, betekenisvolle relatie met u op. Zo maken onze medewerkers elke dag opnieuw het verschil.

Martha Flora Goes telt 28 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 36 tot 42 vierkante meter met een eigen badkamer van nog eens 8 vierkante meter. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Het is zelfs mogelijk voor uw partner en (klein)kinderen om te blijven logeren. En ook huisdieren zijn in overleg welkom. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om helemaal de sfeer van thuis te creëren.

Ons particulier verzorgingshuis in Goes combineert privacy met leefruimte. Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. In de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin, waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren. De Meander biedt gezelschap en ontspanning, maar door de ruime opzet kunt u er ook rust opzoeken. Ook eten we samen in de Meander. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Martha Flora Goes telt twee Meanders, met hierbinnen 14 zorgstudio’s.

Martha Flora Goes is gevestigd aan de Westwal, in een herontwikkeld pand. Het gebouw heeft twee bouwlagen: u woont dus op de begane grond of op de eerste verdieping. De locatie beschikt over een ruime en beschutte tuin waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ook is er een ruime tuin aan de voorzijde van het gebouw. Het pand van Martha Flora Goes heeft een moderne, ruimtelijke uitstraling. U beschikt over comfortabele voorzieningen die het erg prettig maken om er te wonen.

Ons particulier verzorgingshuis in Goes is gevestigd op een prachtige locatie in de Westwal. De omgeving van het pand is rustig, maar tegelijkertijd is het bruisende centrum van Goes vlakbij. U kun hier zelfs te voet naartoe. In het centrum vindt u allerlei voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden. Onze medewerkers gaan graag met u mee. Deze Martha Flora locatie is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.