Eva Regelt!

Contactgegevens

Bezoekadres:

Eva Regelt!

Cereshof 4

4463 XH Goes

Nederland


Postadres:

Cereshof 4

4463 XH Goes

Nederland


06-28816223


www.evaregelt.nl
Aangesloten werkgever

Eva Regelt!

Eva regelt! is een nieuwe organisatie en biedt onafhankelijke integrale ondersteuning aan klanten met een zorgvraag. Uitgangspunt van onze dienstverlening is de behoefte, wens en mogelijkheden van de klant in hun specifieke zorgsituatie.
De organisatie ondersteunt tevens werkgevers, zorgprofessionals en gemeenten door hen te adviseren en informeren over de knelpunten, en mogelijkheden, in de ondersteuning van mantelzorger en hulpvrager.

Door veranderende wet- en regelgeving wordt de burger meer aangesproken op eigen kracht en regie. Het zorgaanbod in Nederland is verdeeld in vier afzonderlijke wetten met elk hun eigen financieringsstromen. Voor mensen met een hulpvraag is het mede hierdoor erg moeilijk de weg te vinden naar een passende oplossing in hun specifieke situatie. Er zijn tal van platforms en informatiestromen die generieke informatie leveren; er is echter nog geen organisatie die op een integrale wijze maatwerk levert uitgaande van de specifieke behoefte en wensen van de klant. Dit is naast de onafhankelijke positie onze meerwaarde; één loket voor alle ondersteuningsvragen.