GGD Zeeland

Contactgegevens

Bezoekadres:

GGD Zeeland

Westwal 37

4461 CM Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 345

4460 AS Goes

Nederland


0113-24900


www.ggdzeeland.nl
Aangesloten werkgever

GGD Zeeland

Alleen samen maken we onze ambities waar!

Een gezonder en veiliger leven in Zeeland.
Met ruim driehonderd collega’s werken wij dagelijks aan dit prachtige, maatschappelijke doel, gericht op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. De meeste collega’s zijn (jeugd)arts of (jeugd)verpleegkundige. Anderen zijn bijvoorbeeld planner, beleidsadviseur, onderzoeker, adviseur publieke gezondheid of werkzaam bij ons Bedrijfsbureau.

Samen werken we aan de ambitie om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en je eigen ontwikkeling. We hanteren flexibele werktijden en hybride thuiswerken, ter bevordering van jouw werk-privébalans. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

Ook jij kunt werken bij de GGD en bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Onze organisatie is volop in ontwikkeling.