Contactgegevens

Bezoekadres:

Vitadent Mondzorg

Van Nelleweg 1 (Hal 9D)

3044 BC Rotterdam

Nederland


Postadres:

Van Nelleweg 1 (Hal 9D)

3044 BC Rotterdam

Nederland


085 7500 470


www.vitadent.nl
Aangesloten werkgever

Vitadent Mondzorg

Elke cliënt in een zorginstelling vertelt een eigen verhaal. Een verhaal waarin zorg centraal staat. Fysieke zorg. Geestelijke zorg. Maar vooral ook menselijke zorg. Mondzorg vervult hierbij een specifieke eigen rol.

Uit passie voor werken met zorgafhankelijke cliënten en de wil om verandering te brengen zijn wij in 2004 gestart met het verlenen van mondzorg binnen zorginstellingen. Inmiddels behandelen wij met een multidisciplinair team van ondersteunende medewerkers en specialisten al veel cliënten in de eigen vertrouwde omgeving. Zo dragen wij bij aan een betere kwaliteit van leven. Dit is ons DNA en hier staan wij voor.

Onze dienstverlening bestaat uit inrichting en implementatie van mondzorg als onderdeel van de multidisciplinaire zorg binnen zorginstellingen. Die zorg is gericht op dagelijkse mondverzorging, mondhygiëne, periodieke controle en curatieve zorg. We zorgen dat de zorginstelling aan alle geldende richtlijnen en wettelijke normen voldoet, conform de eisen van de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd. Vitadent Academy verzorgt de trainingen en cursussen aan medewerkers.