Hoe groot is het bereik van ZZ.nl?

ZZ.nl heeft maandelijks gemiddeld zo’n 45.000 bezoekers. Vacatures van bij Viazorg aangesloten organisaties worden daarnaast getwitterd (@wwwZZnl) en automatisch doorgeplaatst naar ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl en zeeuwsevacaturebank.nl en op verzoek naar UWV. Deze service is voor bij Viazorg aangesloten organisaties en brengt geen extra kosten met zich mee.

Ik ben niet aangesloten bij Viazorg, kan ik ook een vacature plaatsen op ZZ.nl?

Ja dat kan! Voor aangesloten organisaties is het plaatsen van vacatures gratis, maar tegen een schappelijk tarief is het ook voor niet-aangesloten organisaties mogelijk vacatures te plaatsen. Klik hier voor de tarieven.

Ik ben nog niet aangesloten bij Viazorg, hoe kan ik aansluiten?

Neem contact op met het secretariaat van Viazorg via info@viazorg.nl of 0113-250073.

Kan er een automatische koppeling worden ingesteld tussen mijn eigen website en ZZ.nl, zodat ik mijn vacatures maar eenmaal hoef aan te maken?

Ja dat kan! ZZ.nl stelt gratis een API beschikbaar waarmee de koppeling tussen de eigen website en ZZ.nl kan worden gerealiseerd. Interesse? Stuur dan een e-mail naar api@zz.nl

Is het mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan een account?

Ja dat kan! Het is ook mogelijk om deze gebruikers verschillende rechten toe te kennen. Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

Hoe plaats ik een vacature (voor vrijwilligerswerk) op ZZ.nl?

Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

Hoe lang blijft mijn vacature op ZZ.nl staan?

Een vacature blijft maximaal 2 maanden op ZZ.nl staan. We hebben deze maximale termijn ingesteld om vervuiling van de database tegen te gaan. Is de vacature na 2 maanden nog niet vervuld? Dan kun je de vacature verlengen.

Hoe verleng ik een vacature?

Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm van het werkgeverspunt vind je de optie ‘Wachtwoord vergeten?’. Wanneer je hier het e-mailadres van je bestaande account invult en klikt op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’ ontvang je een mail met een link in je mailbox. Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Let op, deze link is maximaal 1 uur geldig.

Is het mogelijk om te adverteren op ZZ.nl?

Ja, het is mogelijk om (tijdelijk) een banner te plaatsen tegen een voordelig tarief. Deze banner kun je bijvoorbeeld gebruiken om een (extra) oproep te doen voor vakantiekrachten of om een bepaald project onder de aandacht te brengen.

Informeer naar de mogelijkheden via zz@viazorg.nl of bel naar Viazorg 0113 – 25 00 73.

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

Mail naar zz@viazorg.nl of bel 0113-250073.