Hoe groot is het bereik van ZZ.nl?

ZZ.nl heeft maandelijks gemiddeld zo’n 45.000 bezoekers. Vacatures van bij Viazorg aangesloten organisaties worden daarnaast getwitterd (@wwwZZnl) en automatisch doorgeplaatst naar ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl en zeeuwsevacaturebank.nl (alleen vacatures in Zeeland) en op verzoek naar UWV. Deze service is voor bij Viazorg aangesloten organisaties en brengt geen extra kosten met zich mee.

Let op: wil je een wijziging aanbrengen in een vacature, zorg er dan voor dat je dit doet bij de bron. Doorgeplaatste vacatures worden ieder uur gesynchroniseerd, dus eventueel gemaakte wijzigingen kunnen verloren gaan als je deze niet op de juiste plek aanpast.

Mijn organisatie is aangesloten bij Viazorg, maar ik weet mijn inloggegevens niet

Neem contact met ons op via zz@viazorg.nl of 0113-250073 om je inloggegevens op te vragen.

Mijn organisatie is niet aangesloten bij Viazorg, kan ik ook een vacature plaatsen op ZZ.nl?

Ja dat kan! Voor aangesloten organisaties is het plaatsen van vacatures gratis, maar tegen een schappelijk tarief is het ook voor niet-aangesloten (zorg- en welzijns)organisaties mogelijk vacatures te plaatsen. Klik hier voor de tarieven. Het is uiteraard ook mogelijk om aan te sluiten bij Viazorg.

Mijn organisatie is nog niet aangesloten bij Viazorg, hoe kan ik aansluiten?

Kijk voor meer informatie en tarieven op viazorg.nl/over-viazorg/aansluiten of neem contact op met het secretariaat van Viazorg via info@viazorg.nl of 0113-250073.

Kan er een automatische koppeling worden ingesteld tussen mijn eigen website en ZZ.nl, zodat ik mijn vacatures maar eenmaal hoef aan te maken?

Ja dat kan! ZZ.nl stelt gratis een API beschikbaar waarmee de koppeling tussen de eigen website en ZZ.nl kan worden gerealiseerd. Interesse? Stuur dan een e-mail naar api@zz.nl

Hoe maak ik een account in het werkgeverspunt aan?

De meeste aangesloten organisaties hebben al een account op ZZ.nl Mail naar zz@viazorg.nl om je gebruikersnaam op te vragen. Nieuw aangesloten organisaties maken een account aan via https://www.zz.nl/aanmelden/aanmelden-bedrijf.html

Niet-aangesloten organisaties maken een account aan via https://www.zz.nl/aanmelden/aanmelden-nietaangeslotenbedrijf.html.

Is het mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan een account?

Ja dat kan! Het is ook mogelijk om deze gebruikers verschillende rechten toe te kennen. Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

Hoe plaats ik een (vrijwilligerswerk)vacature op ZZ.nl?

Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

Hoe lang blijft mijn vacature op ZZ.nl staan?

Aangesloten werkgevers kunnen per vacature een vervaldatum van maximaal 2 maanden instellen. We hebben deze maximale termijn ingesteld om vervuiling van de database tegen te gaan. Is de vacature na 2 maanden nog niet vervuld? Dan kun je de vacature gratis verlengen.
Niet-aangesloten werkgevers betalen een vast tarief per 30 dagen. Is de vacature na deze termijn nog niet vervuld? Dan kan de vacature voor een gereduceerd tarief met 30 dagen worden verlengd. Klik hier voor de tarieven.

Hoe verleng ik een vacature?

Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm van het werkgeverspunt vind je de optie ‘Wachtwoord vergeten?’. Wanneer je hier het e-mailadres van je bestaande account invult en klikt op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’ ontvang je een mail met een link in je mailbox. Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Let op, deze link is maximaal 1 uur geldig.

Is het mogelijk om te adverteren op ZZ.nl?

Ja, het is mogelijk om (tijdelijk) een banner te plaatsen tegen een voordelig tarief. Deze banner kun je bijvoorbeeld gebruiken om een (extra) oproep te doen voor vakantiekrachten of om een bepaald project onder de aandacht te brengen.

Informeer naar de mogelijkheden via zz@viazorg.nl of bel naar Viazorg 0113 – 25 00 73.

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

Mail naar zz@viazorg.nl of bel 0113-250073.