Ter Valcke - SVRZ

Introductie

In samenwerking met de zorgcentra Poelwijck, Cederhof, Randhof en Rehoboth zijn vier verpleegunits gerealiseerd.††Ter Valcke levert zorg in vier woningen voor mensen met dementie in Heinkenszand en Zorgthuis op verschillende locaties in de regio.

Ter Valcke is een centrum voor zorg en reactivering voor 73 cliŽnten met dementie en 106 cliŽnten met een lichamelijke handicap.†Voor cliŽnten met dementie wordt de zorg geleverd vanuit kleinschalige groepswoningen die zich bevinden op het terrein van Ter Valcke. Alle cliŽnten hebben de beschikking over een eigen slaapkamer. In het hoofdgebouw bevinden zich de afdelingen voor cliŽnten met een lichamelijke handicap. Er is ook een dagbehandeling voor cliŽnten met een somatische (lichamelijke) aandoening. De medewerkers welzijn verzorgen een uitgebreid verenigings- en evenementenaanbod. Ter Valcke beschikt over een restaurant en Grand-Cafť waar zowel cliŽnten als hun bezoek alsmede personeel kan genieten van een uitstekende maaltijd. Ter Valcke is een intramurale voorziening.

Poelwijck in 's Heer Arendskerke wordt nu aangestuurd vanuit Ter Valcke.

Daarnaast heeft SVRZ verpleegunits in Cederhof in Kapelle en Rehoboth in Goes.

Er wordt Zorgthuis geleverd in de omgeving.†

Werken bij Ter Valcke

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijsvrz.nl

Leren bij Ter Valcke

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijsvrz.nl

Ligging en bereikbaarheid

Ter Valcke kunt u met de bus bereiken via de stadsdienst Goes, lijn 24. Er is een halte aan de L. De Colignylaan. De loopafstand vanaf het centraal station naar Ter Valcke is ongeveer†15 minuten.

Openbaar vervoer http://www.9292ov.nl/ Routeplanner http://www.routeplanner.nl/

Extra informatie

Postadres
Ter Valcke
-
- Goes

Bezoekadres
Ter Valcke
-
- Goes

Contactgegevens
JobCare
E-mail:
Website: http://www.werkenbijsvrz.nl
Telefoon: 088-8871010
Fax: -

Ter Valcke