Zien we je ook volgend jaar bij Ontdekdezorg week 2022?

De Ontdekdezorg week van 22 t/m 27 maart vond vanwege het coronavirus volledig digitaal plaats. Dit bleek geen probleem voor bezoekers. Integendeel: met ruim 51.000 unieke bezoekers op de campagnewebsite kan de organisatie tevreden terugkijken op een geslaagde campagne. De volgende editie van de Ontdekdezorg week vindt plaats van 14 t/m 19 maart 2022. 

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van ZZ.nl en ontvang 3-4 keer per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox.

Een gratis loopbaancoach!

Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou!

Jaarverslag | Viazorg in 2020

woensdag 23 juni 2021

Jaarverslag | Viazorg in 2020

In dit jaarverslag blikken we terug op wat we allemaal gedaan en bereikt hebben in het voorgaande jaar. Om alles in een goed overzicht te laten zien, hebben we het verslag geheel visueel gemaakt.

Nieuw op Arbeidsmarkt in beeld: Publicatie Zeeuwse Arbeidsmarkt zorg en welzijn

maandag 07 juni 2021

Nieuw op Arbeidsmarkt in beeld: Publicatie Zeeuwse Arbeidsmarkt zorg en welzijn

Ben je benieuwd naar een totaaloverzicht van de Zeeuwse Arbeidsmarkt zorg en welzijn? Waar staan we nu; en wat staat ons de komende jaren nog te wachten?

Zeeuwse facts & figures van de arbeidsmarkt zorg- en welzijn in beeld

woensdag 31 maart 2021

Zeeuwse facts & figures van de arbeidsmarkt zorg- en welzijn in beeld

Er is een nieuw artikel geplaatst op 'Arbeidsmarkt in beeld' met interessante informatie over de arbeidsmarkt in Zeeland. In het artikel wordt de Zeeuwse arbeidsmarkt van zorg- en welzijn met een infographic in beeld gebracht.